Energicenter Voldparken
- en dyrehavsbakke?

Som nabo til Voldparkens Skole har jeg på nærmeste hold fulgt udviklingen fra nedlagt skole til fritidscenter, hvilket der i princippet ikke kan indvendes noget imod.

Det uplejede buskads ud mod Kobbelvænget blev ryddet, gamle ståltrådshegn fjernet og de tilbageblevne store træer professionelt beskåret, således at det åbne grønne areal fremtræder smukt og tiltalende, hvilket jeg har glædet mig over, når jeg næsten dagligt går forbi. Men så er der pludselig gået dyrehavsbakke i den.

Om aftenen belyses et stort træ mod Skolestien med kulørte projektører, og på græsset mod Kobbelvænget er der anbragt store hvide klodsede skilte med energicentrets logo og med kulørte lamper, der ved mørkets frembrud lyser i mange forskellige grelle kulører.

De forfaldne tage på cykelparkeringerne er fjernet og erstattet af plasticoverdækning – også i forskellige – (muntre?) kulører, der passer meget dårligt til de oprindelige bevaringsværdige skolebygninger.

Det står mig lysende klart, at Energicenter Voldparken er målrettet til børn og unge i området, men derfor kunne det da godt være til at holde ud at se på for naboer og forbipasserende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top