Brønshøj bomber videre og kan nu kalde sig tophold
Verner.jpg
Heller ikke Vejle var i stand til at tage point fra Hvepsene, som virker ustoppelige for tiden. Hjemme på Tingbjerg Ground kom gæsterne ellers bedst fra start og tidligere Brøndby-spiller Nicolai Agger bragte gæsterne foran med 0-1 efter 20 minutter, da han headede bolden ind ved bageste stolpe efter et hjørnespark.  5 minutter før pausen […]

Heller ikke Vejle var i stand til at tage point fra Hvepsene, som virker ustoppelige for tiden. Hjemme på Tingbjerg Ground kom gæsterne ellers bedst fra start og tidligere Brøndby-spiller Nicolai Agger bragte gæsterne foran med 0-1 efter 20 minutter, da han headede bolden ind ved bageste stolpe efter et hjørnespark.  5 minutter før pausen var Jesper Fleckner først over en returbold og udlignede til 1-1, som også var halvlegs stillingen. Efter pausen var det så Jacob Berthelsens tur til at komme på måltavlen, da han stod umarkeret i feltet efter et hjørnespark. Med sejren er Hvepsene nu på 5. pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top