Bankospil i Pilegården
Støtteforeningen for Fæl­lesrådet afholder sit sidste bankospil i denne sæson søndag den 27. april, kl. 12.30 i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17. Der er blandt andet 18 gennemgående spil med fuld gevinst til alle med banko. Indgangen åbnes kl. 11.30, og der kan købes øl, vand, kaffe m.m., da dette ikke må medbringes. Der spilles i […]

Støtteforeningen for Fæl­lesrådet afholder sit sidste bankospil i denne sæson søndag den 27. april, kl. 12.30 i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17. Der er blandt andet 18 gennemgående spil med fuld gevinst til alle med banko. Indgangen åbnes kl. 11.30, og der kan købes øl, vand, kaffe m.m., da dette ikke må medbringes. Der spilles i røgfrit lokale.

Den nye sæson starter søndag den 24. september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top